Razpisi

Razpisi za mobilnost študentov in profesorjev

Splošni razpisi

Univerza v Ljubljani se je vključila v konzorcij 19 univerz Venice International University (VIU), s sedežem v Benetkah.

VIU ponuja možnosti za izmenjavo študentom vseh stopenj in smeri kot tudi različne programe poletnih šol, intenzivne tematske seminarje za študente druge in tretje stopnje, mednarodno akademijo za doktorske študente, pripravništvo v podjetjih v Italiji oz. na članicah univerz VIU.

Več informacij na strani Univerze v Ljubljani

 

Razpisi za študente

Imaš idejo za raziskovalni projekt? Želiš raziskovati tudi v tujini? Ne odlašaj, prijavi se na ŠIRP!

Študentski individualni raziskovalni projekt omogoča pripravo raziskovalnega projekta in financira 7–30 dnevno mobilnost na eni od univerz zveze EUTOPIA. Izbiraš lahko med Univerzo v Warwicku (Združeno kraljestvo), Univerzo CY Cergy Pariz (Francija), Univerzo Vrije Bruselj (Belgija), Univerzo NOVA Lizbona (Portugalska), Univerzo Ca’ Foscari (Italija), Tehniško univerzo Dresden (Nemčija), Univerzo Pompeu Fabra (Španija), Univerzo v Göteborgu (Švedska) in Univerzo Babeş-Bolyai (Romunija).

Na razpis, ki bo odprt do porabe sredstev oziroma najkasneje do 29. 7. 2022, se lahko prijavijo študentke in študentje prve in druge stopnje, ki jih zanima priprava in izvedba individualnega raziskovalnega projekta skupaj z eno od članic zveze EUTOPIA. Več.

 

Razpisi za profesorje

Trenutno ni odprtih razpisov.