Nagradi Mladinskega sveta Slovenije za magistranta Filozofske fakultete

14. aprila 2023 je Mladinski svet Slovenije (MSS) podelil nagrade natečaja za najboljše diplomsko in magistrsko delo s področja mladih za preteklo leto. Magistrantka Oddelka za sociologijo in Oddelka za pedagogiko in andragogiko Filozofske fakultete Mojca Suhovršnik je prejela nagrado MSS za prvo mesto v kategoriji magistrskih del za delo z naslovom Vloga šole pri preprečevanju in reševanju problematike spolnega nasilja in nadlegovanja. Delo je zaključila pod mentorstvom doc. dr. Jasne Podreka in doc. dr. Petre Gregorčič Mrvar ter somentorstvom prof. dr. Milice Antić Gaber in prof. dr. Jasne Mažgon.

Magistrant Oddelka za slovenistiko in Oddelka za germanistiko z nederlandistiko in skandinavistiko Filozofske fakultete Jan Černetič pa je za magistrsko delo Jezikovnostilna analiza samopredstavitvenih besedil mladih na zmenkarskem portalu Tinder v kategoriji Naj magistrska naloga prejel priznanje za izjemne naloge. Delo je nastalo pod mentorstvom prof. dr. Mojce Smolej.

Iskrene čestitke!

Več

Zadnje novice
28. 03. 2024

Podkast Lukavstvo uma s Primožem Krašovcem

Izšla je 12 epizoda kultnega beograjskega podkasta Lukavstvo uma.
27. 03. 2024

Izr. prof. dr. Maria Zofia Wtorkowska prejela najvišje poljsko odlikovanje za zasluge

Od leve: Andrzej Duda, Predsednik Republike Poljske, izr. prof. dr. Maria Zofia Wtorkowska, Alojz Kovšca in Andrzej Gosek, župnik (foto: Marko Jan Vukajlović)